0 0
Read Time:43 Second
February 2017

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 0
Read Time:43 Second
February 2017
Thinking BIG – fikirkan kejayaan yang BESAR!~
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Beri peluang kepada diri anda untuk "think BIG'. Kesemua kisah
Apa beza Public Gold dengan Syarikat emas yang lain?
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Assalamualaikum, "HH, apa pendapat tuan ttg company ABC. Apa beza
Belian emas berjumlah RM100,000 dengan ansuran bayaran 10 bulan
By Hafizul Hakim | | 2 Comments |
Salam sejahtera, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Allah SWT janji, kalau sentiasa
Pemenang Cabutan Bertuah Emas v4.0 & anda pilih hadiah untuk edisi cabutan bertuah v5.0
By Hafizul Hakim | | 4 Comments |
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Pemenang cabutan bertuah v4.0 emas jongkong
6 Soalan Bijak sebelum beli emas tujuan simpanan & pelaburan
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Kebiasaanya orang yang tak pernah beli emas ni ada satu
Donald Trump terima bayaran sewa hartanah dengan jongkong emas!
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
"The rent's too damn high," to quote Jimmy McMillan, former
Bukan bola je ada posisi berbeza. Pembeli emas pun sama! Jom kenali posisi anda!
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Dalam bolasepak, setiap pemain mempunyai posisi dan peranan berbeza misalnya:
HH, mak saya kata kalau nak beli emas untuk saving – beli dinar dan jongkong emas. Bukannya perhiasan emas. Betul ke?
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Assalamualaikum dan salam sejahtera, HH, apa beza emas goldbar/dinar dengan
Harga Emas Dunia meningkat sebanyak 137% dalam tempoh 10 tahun!
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Harga emas dunia telah mencatatkan kenaikan lebih daripada 137% sepanjang tempoh 10
Track perbelanjaan kita dengan aplikasi percuma Wally
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Entah lah, aku pun tak tahu mana duit aku pergi. 
26 Februari 2017 hari terakhir penyertaan cabutan bertuah bulanan HH!~
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Salam sejahtera, Just nak inform uolls (erkkk - tune balik
Surah Yusuf ayat 47 tunjuk cara menyimpan utk kegunaan masa depan
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Pada kali ini saya ingin berkongsi dengan saudara dan saudari
Public Gold Corporate Video
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Nak kenal lebih rapat tentang Public Gold, tonton video ini.
Aurora Italia: Suami bagi suprise kat isteri, Katak Emas jadi pilihan. Serius!~
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Selepas share gambar terbaru produk terbaru Public Gold berbentuk barang
1 2 3

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %