Month: February 2017

Thinking BIG – fikirkan kejayaan yang BESAR!~

Beri peluang kepada diri anda untuk “think BIG’. Kesemua kisah kejayaan bermula dengan “thinking BIG”. Dengan mengimpikan sesuatu yang besar, anda memaksa diri anda utk menjadi lebih kreatif dan inovatif utk mencapai sesuatu yang di luar jangkaan anda. FIKIRKAN BAGAIMANA? Sekiranya anda sudah berjaya di Malaysia, fikirkan bagaimana utk berjaya di peringkat antarabangsa. Sekiranya pendapatan […]

Apa beza Public Gold dengan Syarikat emas yang lain?

Assalamualaikum, “HH, apa pendapat tuan ttg company ABC. Apa beza dengan Public Gold? Mengapa saya mesti pilih Public Gold dan bukan company ABC?” Pertama sekali saya mohon maaf, saya tak tahu tentang company ABC sebab saya adalah pengedar rasmi Public Gold. Kurang elok saya memberikan komen ttg ABC sebab saya bukan pengedar rasmi syarikat berkenaan. […]

Belian emas berjumlah RM100,000 dengan ansuran bayaran 10 bulan

Salam sejahtera, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Allah SWT janji, kalau sentiasa bersyukur atas nikmat diberikan, Allah SWT akan tambah lagi pemberian rezekiNya. Salah satu cara belian emas Public Gold adalah bayaran ansuran dikenali sebagai Easy Payment Purchase (EPP). Salah seorang customer saya telah menukarkan sebahagian dari simpanan tunai dalam bentuk emas seberat 250 gram emas sebanyak 2 keping secara […]

Pemenang Cabutan Bertuah Emas v4.0 & anda pilih hadiah untuk edisi cabutan bertuah v5.0

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Pemenang cabutan bertuah v4.0 emas jongkong 0.5 gram seperti yang diadakan melalui LIVE di Facebook page saya Hafizul Hakim. Rozalina Dolhan Ahmad Ismail Next Cabutan bertuah v5.0, hadiah berupa Aurora Charms untuk seorang pemenang bertuah bermula dari 27/2/2017 hingga 27/3/2017. Siapa yang layak? Pembeli kali pertama emas fizikal atau membuka GAP akaun […]

[Fakta]: Sejak tahun 2011, Donald Trump terima bayaran sewa hartanah dengan jongkong emas!~

“The rents too damn high,” to quote Jimmy McMillan, former New York State gubernatorial candidate. And for Donald Trump, thats true when it comes to rent in cold hard dollars, given his sharp criticisms of the Federal Reserves open fire hydrant of dollar printing and the Obama Administration fiscal policies. Which is why, for the first […]

Dah buka atau top up akaun GAP? Tengah malam ini hari terakhir penyertaan cabutan bertuah bulanan HH!~

Salam sejahtera, Just nak inform uolls (erkkk – tune balik slang nanti jd mcm KokoCrunch), penyertaan lucky draw SIMPAN EMAS & MENANG EMAS v4.0 akan tamat pada 26/2/2017 jam 11:59 malam. Hadiah kali ini berupa goldbar 0.5 gram sebanyak 2 keping. Maksudnya ada 2 keping untuk dimenangi kali ini. Cara penyertaan mudah: Anda beli emas […]

Bukan bola je ada posisi berbeza. Pembeli emas pun sama! Jom kenali posisi anda!

Dalam bolasepak, setiap pemain mempunyai posisi dan peranan berbeza misalnya: Ibrahimovic sebagai penyerang, tugasnya score sebanyak mungkin gol. Mkhitaryan pula beraksi sebagai attacking midfielder dan tugas utamanya memberi passing kepada striker utk jaringkan gol. David De Gea sebagai penjaga gol. Takkan pula tugasnya nak naik atas score goal jugak kan? Begitu juga dengan simpanan emas. Setiap orang […]

HH, mak saya kata kalau nak beli emas untuk saving – beli dinar dan jongkong emas. Bukannya perhiasan emas. Betul ke?

Assalamualaikum dan salam sejahtera, HH, apa beza emas goldbar/dinar dengan perhiasan/jewellery? Boleh terangkan kpd saya? Mudah! Perbezaannya adalah dari segi T.U.J.U.A.N. Jewellery utk tujuan perhiasan dan jongkong/dinar pula tujuannya utk simpanan dan pelaburan. Jika anda hendak membeli emas bagi tujuan perhiasan maka emas berbentuk bangle, rantai, charm yang paling sesuai. Selama 8 tahun dalam bidang […]

Back To Top