Hang nak pi jual balik emas Public Gold kat mana?
Hang nak pi jual balik emas Public Gold kat mana?
Assalamualaikum, Soalan ni antara soalan wajib ditanya oleh mereka yang beli emas dari saya. Baca dengan hati terbuka dan jiwa yang tenang.. Cewah... ayat bunga.. alt #NotaEmasHH Kalau beli emas Public Gold, nanti nak jual balik kat mana? Kalau bawa ke luar negara laku atau tidak?
  • Untuk dapat keuntungan maksima semestinya anda menjual semula dengan Public Gold atau agen Public Gold. (harga yang dirujuk adalah sama iaitu PG BUY semasa jual semula).
  • Boleh tak jual balik di kedai emas? Jawapannya boleh, kerana ianya emas. Bezanya ialah berapa peratus kedai emas tu nanti TOLAK dari harga semasa. Sedangkan emas yang dijual mereka sendiri ditolak 'at least' 30% dari harga semasa.
  • Semestinya emas Public Gold diterima di luar negara¬†kerana emas Public Gold memiliki pengiktirafan antarabangsa London Bullion Market Association (LBMA) dan ketulenan emas telah disahkan oleh Assayer.
Ingat lagi kisah pelarian Vietnam tahun 1971? Tiada satu negara di dunia kata emas tak laku di negara mereka. #hafizulhakim #RoadtoSpain #RoadtoIceland #masterdealer #publicgold