0 0
Read Time:45 Second
25 February 2017

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 0
Read Time:45 Second
25 February 2017
Bukan bola je ada posisi berbeza. Pembeli emas pun sama! Jom kenali posisi anda!
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Dalam bolasepak, setiap pemain mempunyai posisi dan peranan berbeza misalnya:
HH, mak saya kata kalau nak beli emas untuk saving – beli dinar dan jongkong emas. Bukannya perhiasan emas. Betul ke?
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Assalamualaikum dan salam sejahtera, HH, apa beza emas goldbar/dinar dengan
Harga Emas Dunia meningkat sebanyak 137% dalam tempoh 10 tahun!
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Harga emas dunia telah mencatatkan kenaikan lebih daripada 137% sepanjang tempoh 10
Track perbelanjaan kita dengan aplikasi percuma Wally
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Entah lah, aku pun tak tahu mana duit aku pergi. 
26 Februari 2017 hari terakhir penyertaan cabutan bertuah bulanan HH!~
By Hafizul Hakim | | 0 Comments |
Salam sejahtera, Just nak inform uolls (erkkk - tune balik

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %