Track perbelanjaan kita dengan aplikasi percuma Wally

Entah lah, aku pun tak tahu mana duit aku pergi. 

Dulu saya slalu lost track perbelanjaan. Tau-tau je cucuk kad ATM tengok baki tinggal berapa. Apa yg dah dibelanjakan dan dah dibeli tak tau – no idea at all!
Salah satu buku kewangan yg saya baca, org yang track ke mana dibelanjakan wang pasti dpt elak unnecessary spending dan dpt allocate duit simpanan yg besar.
Saya menggunakan apps telefon Wally utk track perbelanjaan bulanan. Boleh dimuat turun dgn percuma.
Di sini saya dpt mendisplinkan diri dari segi bajet bulanan, menyimpan emas GAP dan juga perbelanjaan isi rumah.
Sesuai utk peniaga jugak, dpt monitor flow modal dan untung.
Share jika bermanfaat!
#hafizulhakim #tipsSantai

Dapat gaji, terus bukak Apps Public Gold – top up gram emas GAP. Pastu update dlm apps Wally

Ada pelbagai option di dalam seleksi utk update perbelanjaan yang telah dibuat. Juga boleh di customize jika ada pilihan tiada di dlm list.

Kita dapat tahu balance – yang paling penting dpt tengok sama ada kita overspend atau tidak.

Leave a Reply

%d bloggers like this: