public-gold-logo-maroon
Wanita kena pakai barang kemas untuk kekalkan awet muda
Home » Aurora Italia  »  Wanita kena pakai barang kemas untuk kekalkan awet muda
Wanita kena pakai barang kemas untuk kekalkan awet muda
Ada cara mudah nak kekal awet muda, tak perlu diet atau ke spa. Anda hanya perlu pakai emas. Sebab tu nenek moyang kita memang jadikan emas perhiasan utama wanita kerana emas mempunyai aura yang membuatkan wajah kita tampak muda. Satu lagi emas ni sebenarnya simpanan ‘diam’ wanita. Kalau sesak atau kecemasan, boleh digadai untuk dapatkan wang tunai. Menyimpan emas lagi untung daripada menyimpan wang kerana nilai emas stabil di pasaran dunia.

Kelebihan Emas

  • Membuatkan tubuh bertenaga dan berasa hangat.
  • Dikatakan mampu meningkatkan kesihatan.
  • Melancarkan perjalanan darah dan oksigen.
  • Baik untuk kesihatan mental dan memperbaiki mood.
  • Membuatkan wanita relaks dan meredakan tekanan.
  • Awet muda

Tips Hafizul Hakim Beli Barang Kemas

1. Survey Harga

Setiap kedai emas mempunyai harga yang berbeza. Jadi jangan terus beli, survey dulu. Jangan lupa minta diskaun pada tauke kedai emas.

2. Beli Masa Promosi

Public Gold menawarkan koleksi barang kemas berketulenan 18 karat dinamakan Aurora Italia. Bagi pengedar Public Gold, mereka akan mendapat komisyen 1% ke 2% jika membeli bangle atau charm Aurora Italia.

3. Kos Upah

Public Gold tidak mengenakan sebarang kos upah ke atas Aurora Italia dan Aurora Blanc

4. Pilih Barang Kemas Padu

Beli barang kemas yang padu sebab ianya tahan lasak dan sesuai untuk pakai hari-hari. Kalau terlalu nipis boleh cepat putus atau pun kemik.

5. Pilih Susut Nilai Yang Rendah

Mesti tanya berapa susut nilai barang kemas yang dibeli. Susut nilai ni maksudnya berapa harga yang kedai emas beli balik jika kita nak jual semula barang kemas kita. Susut nilai setiap kedai emas berbeza-beza ikut budi bicara tauke kedai, ada yang hingga 25%, lebih kecil susut nilai lebih bagus. Nak dapatkan katalog terbaru produk Aurora Italia dan Aurora Blanc? Klik link ini: Download Aurora Catalog 2018 PDF