public-gold-logo-maroon
Terima kasih Suruhanjaya Koperasi Malaysia (Sarawak)!~
Home » Seminar Emas Public Gold  »  Terima kasih Suruhanjaya Koperasi Malaysia (Sarawak)!~
Terima kasih Suruhanjaya Koperasi Malaysia (Sarawak)!~
Alhamdulillah, saya telah dijemput utk menyampaikan seminar emas oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia (Sarawak) pada sesi Seminar yang dirasmikan oleh YB Datuk Amar Awang Tengah Ali Hassan (Menteri Perancangan Sumber dan Alam Sekitar). Event ini telah diadakan di Hotel Imperial, Kuching pada minggu lepas. Seminar Padan Niaga ini turut menjemput wakil daripada Bank Negara Malaysia untuk memberikan talk berkenaan dengan kewangan (sesi sebelum saya). Syukur kerana telah diberi kepercayaan dan peluang untuk memberikan maklumat serta ilmu emas kepada ahli-ahli gabungan koperasi seluruh Sarawak (lebih dari 200 orang). Semoga ilmu yang disampaikan bermanfaat.
Bersama selebriti TV3, Anim Ezati Rizki dan dealer saya, Cik Raftica Supaat
YB Datuk Amar Awang Tengah ambik aura emas 1 Dinar.. Hehe
Menerima cenderahati sebagai speaker undangan daripada YB Datuk Amar Haji Awang Tengah Ali Hassan
Cenderahati yang berbentuk Sape (sejenis alat muzik kaum Orang Ulu). Ada saduran emas dan memiliki sijil ketulenan emas..
Salah satu seminar terbesar dengan kehadiran lebih dari 200 orang sepanjang bergelar Master Dealer Public Gold.
Sesi seminar selama 45 minit saya gunakan sebaiknya memberi info tentang manfaat emas serta panduan membeli dengan cara yang betul.
Daripada feedback peserta seminar, jelas tidak ramai tahu perbezaan fungsi antara barang kemas serta jongkong/dinar emas.
Antara slide yang menjadi perhatian adalah nilai duit RM1 dari tahun 1970an hingga 2017.
Bergambar kenangan bersama YB Datuk Haji Mohd. Naroden Bin Haji Majais. Menteri Muda Perancangan Sumber Menteri Muda Pembangunan Usahawan negeri Sarawak
Terima kasih Suruhanjaya Koperasi Malaysia kerana sudi menjemput saya bagi memberikan perkongsian ilmu emas Public Gold kepada ahli-ahli gabungan koperasi seluruh Sarawak.
Untuk jemputan seminar, anda boleh hubungi saya di talian 019-8884452 atau email hafizul_hakim@publicgoldsarawak.com