0 0
Read Time:47 Second
2018

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 0
Read Time:47 Second
2018
Buku Travelog Emas
Macam mana aku nak beli emas? Duit gaji tak sampai
Zakat Emas yang korang mesti faham!
NotaEmasHH: ZAKAT EMAS “Hafizul, apa syarat zakat emas? Boleh terangkan?”
EPP4: Bayar 4 kali dalam tempoh 4 bulan
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Tak semua orang mampu beli 1
5 Idea Pendapatan Sampingan
Bisnes Makanan Seperti yang kita sedia maklum, rakyat Malaysia amat
Shoot a Cool Wide-angle Selfie In The Sky With the US DroneX PRO!
Never take another boring phone selfie until you try this...
Isteri Pembuka Pintu Rezeki
Tiap kali saya hadiahkan isteri sesuatu, pasti keesokannya orang yang
Al-Quran dengan terjemahan
Kalau hadiahkan untuk orang tua, mesti mereka suka hadiah yang
Tips Marketing di Facebook
Dah ramai yang berjaya menulis dengan baik di media sosial
Beli 1 Dinar emas – bayar secara ansuran 4 kali bayar.
By Hafizul Hakim | | 6 Comments |
Ada 3 cara pembelian emas Public Gold, antaranya adalah: Tunai.
Goldbar 1 gram Design Birthday terbaru!
Design terbaru 1 gram goldbar edisi ‘Happy Birthday’ keluaran syarikat
Roadmap kewangan usia 20an
“Lepas aku graduate nanti, aku nak buat strategi kewangan macam
Berita Baik! Boleh bayar belian 50 gram emas selama 10 bulan!
Berikut adalah contoh jadual pembayaran selama 10 bulan. Soalan popular
Hati-hati propagranda Nas Daily
Nas Daily itu seorang Muslim yang sudah berhenti mempercayai Islam
Pengalaman gadai emas di Ar-Rahnu Bank Koperasi
"Biasanya kalau apply personal loan, ambik masa sebulan dapat approval.
Itinerary: PHNOM PENH + SIEM REAP 5 HARI 4 MALAM
Day 1 : KUALA LUMPUR ✈ PHNOM PENH (L/D) - Arrive
1 2 3 5

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %