0 0
Read Time:41 Second

Penyanyi nombor 1 Malaysia semalam telah mencipta rekod apabila berjaya menjual set peralatan memasak istimewa Vantage di platform jual beli digital, GoShop berjumlah RM67,000 dalam tempoh seminit.

Beliau hadir ke program tersebut dalam usaha untuk mempromosikan set Istimewa Vantage yang berjumlah RM8 juta bersamaan RM369 setiap satu set. Menurut laporan pihak produksi, beliau berjaya menjual keseluruhan 22,000 unit set istimewa tersebut dalam masa 2 jam bersiaran.

Dengan crowd dan audience yang setia dengan aktiviti yang dibuat oleh beliau, ia bukanlah satu perkara yang pelik catatan jualan yang sedemikian.

Berikut adalah komentar dari Bapa Viral Kebangsaan, Tuan Khairul Hakimin Muhammad berkenaan perkara ini:

Bagi anda yang berada dalam bidang jualan, tak kisah sebagai seorang penjual pastri, agen insuran, agen emas, atau apa jua produk saya sarankan untuk beli e-book ini.

E-book: 118 Idea Membina Content 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta
admin@hafizulhakim.com
Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply