Kalau sebelum ni nak beli ‘groceries’, kena keluar rumah. Terpaksa pergi pasaraya atau kedai berhampiran.Kan best, beli je sampai depan rumah terus siap dapat harga discount & jimat. Paling syok siap dapat FREE POSTAGE! Bahagia rasa. Jimat banyak.

Sekarang PG MALL ada buat promosi jualan serbuk MILO seberat 2 kilogram pada harga RM18.90 sahaja.

Korang jimat sebanyak RM26.00 tau! Harga asal adalah RM44.90.

Tinggal 885 unit sahaja lagi
  • Setiap orang hanya boleh beli maksima 2 peket sahaja.
  • Daftar dahulu sebagai customer. Klik sini https: Cara beli Milo murah di PG Mall
  • Dah dapat email, login di website pgmall.my
  • Checkup isi semua detail, alamat dan sebagainya.
  • Milo akan dipos immediately.
  • Nombor tracking akan di update di bahagian MY ORDERS (rujuk gambar bawah).
Tracking update pembelian di PG MALL

Oh ya, lepas berjaya tu. Jangan lupa install apps PG Mall di telefon bimbit.

Sedikit sejarah PG Mall untuk pengetahuan anda.

  1. PG Mall adalah e-commerce berkonsepkan consumerchant yang pertama di Malaysia.
  2. Ia adalah salah satu anak syarikat Public Gold Group.
  3. Merupakan pusat beli belah ‘online’ milik lokal terbesar di Malaysia.
Gambar di atas explain maksud konsep consumerchant.