0 0
Read Time:41 Second
Berapa banyak emas perlu saya beli?

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Like this:

0 0
0 0
Read Time:41 Second
Berapa banyak emas perlu saya beli?
Read Time:41 Second
Posting pagi ni ringkas je. Ia berbalik kepada matlamat. Untuk apa beli emas tu? Adakah untuk:
  • simpanan kecemasan
  • simpanan persaraan
  • Dana pendidikan anak-anak
  • Tabung Umrah dan Haji
Anda sendiri yang tentukan. Dibawah ini adalah ilustrasi belian 1 Dinar (4.25 gram). Ada orang beli setiap bulan. Ada yang guna SHARIAH EPP beli setiap 4 bulan. Memasing ada sasaran sendiri kan. Tujuannya pelbagai, saya ambik yang paling popular. Kenapa perlu banyak sangat wang dana persaraan? Kalian mungkin terfikir nak buat bisnes supply lembu. Jadi semestinya perlukan modal. Takkan nak sebat semua wang KWSP untuk tujuan tu, berisiko kan. Haa masa muda ini lah kita kumpul modal cukup-cukup. Nanti dah bersara, nak buat bisnes apa dipersilakan. Sebab modal dah ada. Nak terus kumpul 1 dinar emas? Baca di link ini: Beli 1 Dinar Emas  Haa begitulah.
mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Share

mmmm

About Post Author

Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta

Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Like this:

%d bloggers like this: