0 0
Read Time:43 Second

Alhamdulillah, saya telah dijemput oleh pihak pengurusan Bintulu Authority Developement (BDA) berkongsi ilmu tentang pengurusan kewangan di Auditorium BDA baru-baru ini.

Seramai lebih dari 220 orang staff-staff BDA telah hadir dan mendengar sendiri bagaimana pengurusan kewangan yang dibentangkan bermanfaat buat mereka. Saya kongsikan beberapa ilmu kewangan yang mahal iaitu:

  • Cara melupuskan hutang-hutang dengan pantas.
  • Cara memilih kereta ikut kelayakan gaji.
  • Tips elak jadi mangsa skim cepat kaya
  • Kelebihan gadaian emas di Ar-Rahnu berbanding kad kredit.

Semua mereka teruja dan fokus betul-betul sepanjang dua jam perkongsian saya tempoh hari. Terima kasih saya ucapkan kepada BDA terutamanya Puan Rodziah Morshidi (General Manager BDA) yang secara khusus menjemput saya bagi tujuan yang baik kepada staff-staff beliau.

Anda yang ingin menjemput saya memberikan talk tentang pengurusan kewangan boleh terus hubungi di talian 019-888 4452 atau emailkan ke admin@hafizulhakim.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta
admin@hafizulhakim.com
Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply