0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Mun di Sarawak, susah gilak kita nak temu seminar yang akan dedahkan kita tentang pengurusan kewangan. Dek-dek lagik mun nak polah analisa, kaedah gine bayar hutang cepat atau cara meli rumah banyak.

Arum bulak, mun seseorang ya nampak kaya sikit, dalam palak kita terus mikir nya tok kroni siapa. Lebih kurang gia nak.

Minggu depan, pakar forensik kewangan Tuan Zaidi Ismail datang dari semenanjung nak berkongsi dengan kita di Kuching giney nak mencapai perkara dibawah tok:

✅ Yang ingin bebas hutang jahat
✅ Yang ingin menyimpan lebih RM2000 setiap bulan
✅ Yang ingin memiliki harta bernilai lebih RM500K
✅ Yang ingin menstrukturkan semula keseluruhan kewangan supaya lebih efisien
✅ Yang ingin mendapat bimbingan berterusan tanpa sebarang yuran terselindung

Mun kitak orang pernah nangar cerita filem The Shawsank Redemption, kisah pakar kewangan dijail. Tapi ilmu nya tek diguna untuk bantu struktur kewangan sidak pekerja di penjara. Lalu dilayan kedak VIP.

Lebih kurang macam ya lah nak dimaksudkan dengan #ForensikKewangan. Nya kongsi macam ney nak susun balit profile kewangan, sak kacak lepasya mudah nak beli rumah misalannya.

Jadi siapa yang sesuai hadir ke seminar tok? Semua lapisan masyarakat sesuai, dah berkeluarga, baruk plan nak nikah, anak-anak yang masih di universiti dan open to public. Ya lebih bagus.

Oleh kerana Tuan Zaidi tok kawan kamek, nya bait hati merik harga ‘special’ dekat nok 50% diskaun. Ada #PromoCode nya berik dengan saya. Tapi terhad. Siapa dolok makey, nya untunglah.

Mun pergi sorang cuma fee cuma RM49 (sepatutnya RM99). Mun embak pasangan, tiket masuk duak orang cuma RM70 (sepatutnya RM150). (Refer poster di bahagian komen).

Sesi seminar tok akan diadakan pada:

Tarikh: 8 February 2020
Tempat: Auditorium Sarawak, Perpustakaan Negeri Sarawak. (Sik jauh dari Wisma Sesco, tempat orang berjoging pusing tasik ya).

Mun nak daftar, pakei link tok: http://www.urusinsan.info/seminar

Promo code: anaksarawak

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Hafizul Hakim Bin Haji Mohamad Kerta
admin@hafizulhakim.com
Berusia 34 tahun, telah berkecimpung dalam bisnes emas Public Gold selama 9 tahun. Merupakan Master Dealer termuda yang mencatatkan kelayakan jualan Sales Incentive Trip selama 7 kali. Aktif berkongsi ilmu emas di media social facebook dan instagram.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply