Pentingnya ada introducer berkualiti di Public Gold
Pentingnya ada introducer berkualiti di Public Gold
Sebelum buat belian emas pertama kali dengan Public Gold, anda dinasihatkan untuk siasat dan kenalpasti bakal dealer Public Gold yang anda pilih untuk dijadikan sebagai Introducer.
  • "Introducer saya tak pernah reply mesej dan call pun tak angkat."
  • "Introducer saya tu asyik suruh saya tanya orang lain."
  • "Introducer saya suruh tanya dengan Encik. Walaupun Encik bukan introducer dia."
Kes-kes di atas saya sebut sebagai 'touch and go'. Lepas beli dia lepas tangan.
Haa itu di antara masalah yang kerap berlaku sekarang ini. Kesian tau! Dalam Public Gold, sesiapa yang memperkenalkan kita kepada Public Gold disebut istilah “INTRODUCER“. Sebelum daftar dan buat belian emas, cari lah introducer yang aktif. Amatlah kasihan jika anda berdaftar di bawah dealer yang tidak serius kerana dikhuatiri anda tidak akan mendapat bimbingan  yang sepatutnya. Dealer/Introducer yang baik, secara tidak langsung juga dapat memberi kesan yang baik kepada pelaburan emas seseorang itu. Apakah ciri-ciri seorang Dealer yang bagus?
  1. Khidmat percuma. Tak perlu bayar sesen pun untuk dapatkan Introducer
  2. Sentiasa mendapat tips dan nasihat berterusan dari masa ke semasa. Tanpa Introducer/Dealer, anda mungkin ketinggalan dari mendapat berita atau promosi emas terkini.
  3. Pemudahcara dalam urusan jual beli kerana dealer/introducer lebih faham dan tahu apa yang perlu dibuat jika ada sebarang masalah yang timbul
  4. Khidmat hingga ke ahkir hayat. Sama ada Dealer/Introducer yang ‘pergi’ dahulu atau anda yang ‘pergi’ dahulu.
Bagi anda yang menjadikan saya sebagai introducer, anda akan menerima buku Travelog Emas secara percuma! Tak cukup dengan update promosi semasa, anda dapat buku bernilai RM25! 
alt Oleh itu, jika anda nak letak nama saya sebagai introducer, gunakan kod saya PG00839 Hafizul Hakim Bin Mohamad Kerta semasa mendaftar dengan Public Gold. Jika anda walk-in ke mana-mana cawangan Public Gold untuk membeli emas pertama kali, berikan sahaja kod dealer saya atau no handphone.
Anda siap boleh tanya dengan staff tu lagi, kenal tak dengan Encik Hafizul Hakim?
Sesiapa pun boleh letakkan nama saya sebagai introducer TANPA perlu minta kebenaran. Yang penting, lepas buat belian atau mendaftar, hantar whatsapp 019-888 4452 untuk makluman dan rekod saya. Oh ya, untuk claim hadiah buku anda juga! Terima kasih!