
Assalamualaikum. Hai !
Nama Saya Hafizul Hakim Bin Mohamad Kerta.
Saya merupakan Authorised Master Dealer Public Gold yang sah. Sangat aktif dalam berkongsi ilmu emas online dan offline.
Saya telah berkecimpung dalam dunia emas melalui online dan offline sejak tahun 2010.
Minat saya dalam dunia perniagaan emas apabila memulakan langkah pertama sebagai seorang penyimpan emas sejak 2009.
Dari situ saya mula berkongsi dan mendidik ramai pelanggan dan usahawan tentang kepentingan menyimpan emas di platform yang betul melalui FB, Website dan juga seminar emas Public Gold.
Syukur, saya juga telah berjaya melayakkan diri ke Sales Incentive Program (SIP) ke Australia, Cape Town, Japan dan terbaru ke Turkey, iaitu tajaan percutian percuma bersama Public Gold.
Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan tentang Emas, boleh hantar soalan anda melalui ruangan Hubungi Saya.
"Life itself is full of surprises.."
Hafizul Hakim Master Dealer Public Gold PG000839 HP: 019-8884452 Website: www.publicgoldsarawak.com
salam….
saya dayang. asal dari miri sarawak. bekerja sebagai lab supervisor (BLD Palm oil mill) location tempat kerja – kawasan pedalaman (maksudnya line tpon agak terhad) tp gmail & no pejabat ada cause kat office ade line.
part time pulak kite buka bisnes niaga (bundle, peralatan elektrik, handphone & yang sewaktu dengannya bergantung pada customer yang berada di kawasan ladang ni)
teringin nak jadi agent public gold. sebelum ni minat tu terhenti dulu sebab tak tahu ada cawangan PB d miri.
main point nak bisness… sebab kat area tempat kerja ni terdiri dr indoneasian worker yang rata2nya kaki kumpul emas. dan saya pulak satu2nya anak yang kerja n berazam nak tampung keluarga supaya family yang lain dapat fokus jd islam sebenar.
haran tuan dapat bantu saya dalam mencapai misi & visi
wassalam
hp0128494753
wassap0178642305
(O) 085739379
boleh contact kmk di 019-8884452
salam,
maaf lambat reply sebab selalu masalah line tpon baru2 tok kenak kilat. mun line ok kelak kmk wasap. tp mun ada urgen boleh juak email kmk
AYANG210385@gmail.com
terima kasih.
note: boleh mintak info cara dapatkan GAP/SAP