Tag: beli emas

Year End Sale – Beli emas serendah RM88 sebulan!

Salam sejahtera, haa teruja lihat promosi terkini Public Gold. Saya yang berada di Shanghai, malam tadi memang tak putus-putus key in data pembeli emas. Rata-rata terkejut, tak mahal mana pun beli emas 1 Dinar dengan EPP10 ini. Cuma RM88 je. Haa, maklumat terperinci seperti dibawah. Pembeli baru yang kali pertama emas Public Gold akan menerima: […]

Cara redeem / keluarkan emas fizikal dari akaun GAP Public Gold

Tahniah! Sekarang anda dah berjaya mulakan simpanan emas dengan Public Gold. Baik, di sini saya nak terangkan langkah mudah untuk redeem emas fizikal dari Cawangan Public Gold berdekatan anda. Yer la, mana tahu lepas kumpul-kumpul emas dan kemudian dah capai sasaran. Mesti kalian nak pegang dan simpan sendiri emas tu kan. Baik, follow rapat-rapat. Step […]

Promosi EPP10 – beli emas bayar 10 kali

Tinggal 24 jam lagi (Promosi tamat 7 Oktober 2019 pada jam 11:59 malam waktu Malaysia) 1. Promosi belian emas 10 kali bayar (Shariah EPP) selama 10 bulan. Dikenali dengan #EPP10. Contoh invois belian 1 dinar emas (berat 4.25 gram) selama 10 bulan. Contoh invoice belian emas 10 gram. Belian Shariah #EPP10 ini bergantung kepada bajet […]

Order Emas melalui panggilan telefon

Selain sms anda juga boleh order melalui telefon. Kaedah order melalui telefon boleh dibuat sepanjang tempoh bekerja pejabat Public Gold iaitu: Hari Isnin – Jumaat 9.00 pagi sehingga 6.00 petang Hari Sabtu 9.00 pagi sehingga 1 tengahari Hari Ahad (pejabat ditutup) Proses order melalui telefon pun mudah sahaja. Anda hanya perlu menelefon pejabat Public Gold yang berhampiran […]

Back To Top