Author: Hafizul Hakim

Seminar Emas Public Gold Miri, Sarawak

Cara menghadiri: Daftar Nama penuh & no telefon anda melalui SMS/Whatsapp ke nombor 019-8884452 Walk-in ke lokasi Seminar di Auditorium Pustaka Miri Antara manfaat untuk hadir ke Seminar Emas percuma Public Gold adalah: Menambah Ilmu Tentang Emas Mendapat peluang membeli emas fizikal pada harga murah (0.5 gram) Mendapat peluang menjadi pengedar rasmi pada harga istimewa […]

Pengalaman bercuti 2 hari 1 malam di Lexis Hibiscus, Port Dickson

Masa mula-mula Lexis Hibiscus dibuka dulu, memang teringin sangat nak stay disini. Apabila tengok harga bilik satu malam wow, kena bayar Rm1,000 jugak ni. Tapi takde hal, impian itu kan percuma. Tiap kali flight nak landing ke KLiA aku akan cakap, satu hari nanti aku nak stay sini. Tidur semalam pun jadi laaa.. (Lexis ni laluan kapal […]

Pencapaian bersama Public Gold

Ia menjadi titik tolak untuk saya membantu orang ramai memulakan pelaburan emas cara tepat, selamat dan menguntungkan (insyaAllah). Alhamdulillah, dalam tak sedar, 2011 saya diiktiraf antara top dealer Public Gold di Malaysia dengan jualan peribadi melebihi RM3 juta setahun. Top dealer Public Gold 2010/2011 Top dealer Public Gold 2011/2012 Top dealer Public Gold 2012/2013 Top […]

Co-Founder Bitcoin.com jual kesemua bitcoin miliknya! Ini sebabnya..

Pengasas bersama salah satu laman Bitcoin terbesar di dunia Bitcoin.com telah menjual kesemua Bitcoin yang dimilikinya dan membuat kenyataan bahawa matawang kripto ini secara digitalnya ‘tidak berguna’. Emil Oldenburg adalah chief technology officer (CTO) untuk Bitcoin.com menambah bahawa pelaburan dalam matawang kripto ini adalah pelaburan paling berisiko yang anda boleh lakukan. Ramai ketika ini yang gelap mata […]

5 Keistimewaan Wealthcard Public Gold

5 Keistimewaan Wealthcard Public Gold Akhirnya, yang ditunggu-tunggu telah pun datang. Pembelian Public Gold Wealthcard goldbar seberat 0.5 gram, datang sekali dengan pakej diskaun yang sangat menarik. Hari ni saya telah dihubungi Public Gold Cawangan Kuching untuk collect discount voucher pembelian emas dan perak fizikal bernilai RM300! Kupon ini hanya valid untuk pembelian emas dan […]

Back To Top